کد خبر:۳۵۳۵۴۶
معاون آموزشی دانشگاه آزاد بیرجند:

راه‌اندازی یک دانشگاه‌ غیرانتفاعی در خراسان جنوبی از تاسیس مهدکودک هم راحت‌تر است/ تحصیل 8000 دانشجو در دانشگاه آزاد بیرجند 

معاون آموزشی دانشگاه آزاد بیرجند گفت: هم‌اکنون راه‌اندازی دانشگاه‌های غیر انتفاعی در خراسان جنوبی از تاسیس یک مهدکودک هم راحت‌تر صورت می‌گیرد.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، گفت: دانشگاه آزاد بیرجند با 8000 دانشجو یکی دانشگاه‌های بزرک و کلیدی خراسان جنوبی محسوب می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 33 رشته کاردانی، 49 رشته کارشناسی، 31 رشته ارشد و پنج رشته دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد بیرجند فعال است، افزود: تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد بیرجند به جز ورودی‌های مهرماه 93 هم اکنون حدود 8000 دانشجو است.

 

معاون آموزشی دانشگاه آزاد بیرجند از راه‌اندازی شش رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و پنج رشته دکترا در این دانشگاه خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد بیرجند همچنین بدنبال راه اندازی چند رشته دیگر در مقطع ارشد و دکترا در حوزه‌های عمران و روان شناسی برای سال آینده است.

 

محمدی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای ایجاد رشته پزشکی در دانشگاه آزاد بیرجند بیان داشت: در صورت راه‌اندازی این رشته، از مهرماه 94 آماده پذیرش دانشجو خواهیم بود.

 

وی تاکید کرد: البته دانشگاه آزاد بیرجند بیشتر بدنبال افزایش کیفیت رشته‌های موجود در دانشگاه است.

 

سرپرست سابق دانشگاه آزاد بیرجند در ادامه با اشاره به اینکه مهمترین کمک وزرات علوم به دانشگاه آزاد بیرجند تحقق عدالت در اجرای قانون در دانشگاه‌های مختلف است، گفت: از وزارت علوم انتظار داریم که توقعات آنها از همه دانشگاه‌های کشور در خصوص شرایط ایجاد رشته جدید یکی باشد.

 

محمدی با اشاره به وجود برخی از مشکلات بر سر راه ایجاد رشته‌های جدید در دانشگاه آزاد بیرجند، افزود: هم‌اکنون ایجاد کردن برخی از دانشگاه‌های غیرانتتفاعی در خراسان جنوبی از راه اندازی مهد کودک هم راحتر است و این درحالی است که دانشگاه آزاد بیرجند با این ظرفیت دانشجویی برای ایجاد رشته‌های جدید کلی مشکل دارد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد رشته‌های برخی از دانشگاه‌های غیرانتفاعی در خراسان‌جنوبی حداقل پنج برابر تعداد اتاق‌های آنها است، گفت: عدم اجرای عدالت در دانشگاه‌های کشور باعث می‌شود که کیفیت اموزشی در کشور هر روز کمتر شود و مدارکی که در دل آن بی‌سوادی است نیز بیشتر شود.

 

 

سرپرست سابق دانشگاه آزاد بیرجند با اشاره به اینکه مقالات دانشجویی در کشور باید به حل مشکلات کشور منجر شود، گفت: اگر مقالات دانشجویی ما به حل مشکلات و معضلات کشور منجر نشود کمتر یا بیشتر بودن تعداد آن فایده‌ای ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار